Bemutatkozó

Kedves Látogatónk!

Ez a honlap a bicskei Borsóka Baba-Mama Klub blogjából, majd honlapjából (Családbarát Lap) fejlődött tovább, és azért jött létre, hogy a Bicskei kistérségben élő szülőket, gyerekeket, családokat közösséggé kovácsolja. Sokan tapasztaljuk, hogy az otthon töltött évek során mennyire elszeparálódunk, pedig van lehetőség az együttlétre, ismerkedésre, csak sokszor nem tudjuk, hol keressük.

Hasonlóképpen vagyunk ezzel akkor is, ha gyermekeink cseperedtével egyre több kérdés merül el bennünk, kezdve a hozzátáplálással, a bölcsőde-, óvoda-, vagy iskolaválasztással, az egészséges testi-lelki fejlődést elősegítő lehetőségekkel.

Igyekszünk felkutatni a válaszokat ezekre a kérdésekre, segítve ezzel akár már a várandósság idején is a leendő szülőket. Azt szeretnénk, ha oldalunk családtaggá válna, segítene megtalálni az aktuális programokat, a gyermekek fejlődését segítő lehetőségeket, vagy akár csak ötletet adna az aznapi ebéd elkészítéséhez. De a szülőkről sem szeretnénk megfeledkezni, így hát igyekszünk mindent összefoglalni, ami Minket, családokat érinthet.
Kellemes böngészést, hasznos időtöltést kívánunk!

Judit és Mária,  az oldal szerkesztői