Borsóka Baba-Mama Klub

borsó1

 

A Borsóka Baba-Mama Klub februári programja:

02. 03. Álarc, maskara készítése

02. 10. Borsókafarsang

02. 17. Hogyan pihenjünk szülőként?

02. 24. Takarítás – tippek, trükkök, praktikák

 

A Borsóka Baba-Mama Klub márciusi programja:

03. 03.  Fejlesztő játékok otthonra – Kerekesné Vincze Judit, konduktor előadása

03. 10.  Szobatisztaság – védőnői előadás

03. 17. Sütés-főzés – profi tippek  szakács-cukrász bortsókás anyukától

03. 24. Gyógynövénykészímények, gerincproblémák megeglőzése – szakértő

03. 31. Bemutatkoznak a bicskei óvodák (Iványi Ferencné segítségével)

 

A Borsóka Baba-Mama Klub áprilisi programja:

04. 07. Torna a széken (Széktorna)

04. 14.  Húsvétra készülünk.

04. 28.  Neveljünk egészséges gyermekeket!-program

 

A Borsóka Baba-Mama Klub májusi programja:

05.. 05. Jogpont

05. 12.  Biocom

04. 19.  Segítség, dackorszak! (Mészáros Veronika pszichológus vezetésével beszélgetünk)

Bicskei és környékbeli, lelkes kismamák és anyukák csapata vagyunk. 2009 szeptembere óta elsődleges célunk egy egymást segítő, támogató közösség megalkotása, mert hisszük, hogy együtt minden könnyebb. Legyen szó a várandósság szépségéről, nehézségeiről, babaápolásról, problémás élethelyzetről, vagy akár egy ünnepre készülődésről, városi rendezvényről, jótékonyságról.

Nyitottság, sokszínűség jellemez bennünket. Van közöttünk fiatal és középkorú, egykét nevelő és nagycsaládos, tősgyökeres és idetelepült, sokat megélt és tapasztalatlan, környezettudatos és “zölden” élő, kézműveskedő és tortavarázsló, beszédes és halk szavú, könyvbúvár és mozgásbarát, konduktor és pedagógus.
Nem köteleződünk el semmilyen irányzat mellett, de elhatárolódunk minden szélsőségtől, diszkriminációtól, politikától. Hozzánk bárki csatlakozhat kortól, hovatartozástól, vallástól és anyagi helyzettől függetlenül. Nálunk nincsenek elvárások, csak jókedv és családias légkör.
Ha szívesen bekukkantanál hozzánk, mert van egy jó ötleted élményed, amit megosztanál velünk, vagy informálódni szeretnél valamiről, esetleg kíváncsi vagy, hogy boldogul csemetéd a társas közegben és közös játékokkal, ne késlekedj! De ha csak szemlélődni, lazítani szeretnél kicsit, nálunk azt is megteheted.

Miért éppen Borsóka?

Egyszerű a válasz: mert összetartozunk, mint borsó meg a héja. Nemcsak mi és gyermekünk, hanem te és mi is. Bár mindannyian mások vagyunk, de célunk, feladatunk megegyezik: szeretni és terelgetni, értéket átadni, példát mutatni, egészséget megőrizni. ebben nyújtunk támogatást egymásnak figyelemmel, pár jó szóval, előadások szervezésével, közös programokkal.

Találkozzunk hétfőnként de. 10 órakor  a Védőnői Szolgálatnál, az Egészségügyi Központban!